Veel verschillend tekstwerk

Ik ben met veel leuk en ook uitdagend tekstwerk bezig. Zo ben ik me nu (in opdracht van Tekstschrijvers.nl) aan het verdiepen in industriële brandersystemen. De (potentiële) klanten van A. de Jong zitten over heel de wereld, dus deze teksten schrijf ik in het Engels. Samen met enkele directeuren ben ik de afgelopen weken op zoek geweest naar het juiste format en vanaf komende week ga ik de webteksten echt schrijven. Een paar dagen geleden had ik een erg open kennismakingsgesprek met Huybregts Relou. Komende week volgt mijn eerste opzet voor enthousiasmerende communicatie richting hun ketenpartners. Verder werk ik nog steeds fijn en graag samen met burodeburen, Soulgood, Search en MC2.  In opdracht van burodeburen ben ik met Engelstalige teksten voor Terberg Control Systems bezig. Lekker technisch, terwijl ik dat van huis uit niet ben. Samen met onder andere Martijn en Tanja (Soulgood) maken we een website voor een reisbureau dat een bijzondere rondreis in Thailand aanbiedt. Voor Search/SGS mag ik binnenkort naar de Van Nelle Fabriek in Rotterdam om verslag te leggen van een internationaal congres voor de maritieme sector. Ook ben ik voor Search opleidingsmateriaal aan het redigeren. Voor Marc van Lieshout, eigenaar MC2, schrijf en filosofeer ik over het grijpen van ambities: http://www.grijpjeambities.nl.

joyartcopywriting