Verhalend verslag of position paper nodig?

Houd je je als bedrijf met interessante thema’s bezig die je op een begrijpelijke (en verhalende) manier bij een breed publiek onder de aandacht wilt brengen? Ik ben een bedrijfsjournalist die goed kan luisteren, makkelijk verbanden trekt en hier verhalen over schrijft. Ideaal voor bijvoorbeeld position papers en verslagen van een conferentie. Hier een verslag dat ik schreef na een middag in de Rotterdamse Van Nelle Fabriek. De internationale sprekers spraken tijdens International Maritime Conference over de nieuwste milieuontwikkelingen binnen de maritieme sector. Een ding is duidelijk: de ontwikkelingen op het gebied van asbest, ballastwater en emissiebeperking zullen de komende jaren een flinke impact hebben op deze sector. Mijn opdrachtgever Search/SGS nam daarom het voortouw om de sector hierover in een vroeg stadium te informeren. Lees hier mijn verslag.