Bijdragen aan Klimaatplein

Sinds medio 2016 schrijf ik voor Klimaatplein, een platform voor energiebewuste ondernemers. Hier een verhaal over de mijlpaal dat het Klimaatplein inmiddels een half miljoen keren bezocht is.

Lees het verhaal van Ingrid Thijssen, lid van de Raad van Bestuur van Alliander, die ik sprak over het manifest ‘Aan de slag met wonen zonder aardgas’.

Volgens Marjan Minnesma zijn ondernemers ‘de duurzame turbo van onze economie’. Ik interviewde haar en vroeg hoe Urgenda de weg naar 100% duurzame energie in 2030 ziet. Lees hier haar visie.

Naast het uitwerken van interviews, redigeer ik ook artikelen. Klimaatplein wil eigenaars of huurders van bedrijfshallen bijvoorbeeld warm maken voor energiebesparing. Lees hier hoe. En zo’n verhaal kan ik natuurlijk ook naar het Engels vertalen.