Mooi magazine: KUNSTMEST

Altijd mooi om aan een magazine mee te mogen werken. Ik schreef bijna alle teksten voor KUNSTMEST, een uitgave van OCI Nitrogen. Waarom kunstmest? Om wereldwijd voldoende gezond voedsel te kunnen produceren. In dit magazine wilden we laten zien hoe de hele voedselketen bezig is om zorg te dragen voor smakelijk voedsel.

Edwin Soumang, chef-kok Restaurant One, vertelde me enthousiast over zijn liefde voor puur eten. Louise Fresco, voedsel- en landbouwexpert, gaf me meer inzicht in wat duurzaam eten nu eigenlijk is. Zes boeren vertelden me meer over hun werk, hun zorgen en hun passie. Marc van Doorn plaatste het gebruik van kunstmest in perspectief. Moniek van de Wiel informeerde me over de feiten en fabels wat betreft kunstmest. 

Kijk hier voor de bladerbare versie van KUNSTMEST: http://onlinetouch.nl/…/kunstmest—over-landbouw-en-lekker…